Foodmedicie_Eindhoven

HALLO! Ik ben Marit Kolsters.

Een orthomoleculair therapeut met een missie.

Na jarenlang buikklachten, migraine, stress en vermoeidheidsklachten te hebben gehad heb ik mijn leven drastisch omgegooid. Dit hoort niet, is niet normaal en ik nam er geen genoegen mee. Ik verslond ontzettend veel boeken over gezondheid en de werking van het menselijk lichaam en voelde me na deze informatie al zo veel beter. Wat een uitkomst, hier moeten meer mensen over weten. Ik wilde mensen gaan helpen! Hierdoor heb ik besloten om te switchen van loopbaan. Dat was de beste keuze uit mijn leven! Ik was na het toepassen van al deze informatie op mijzelf helemaal klachtenvrij. Ik heb verschillende opleidingen en specialisaties gedaan en ben in 2020 onder andere geslaagd voor de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch therapeut. Ik gun jou ook een gezond en klachtenvrij leven, en dat is waar ik me voor in zet. Laat mij je helpen!

LET FOOD BE YOUR MEDICINE

Waar kom ik vandaan?

Ik ben opgegroeid in het mooie Veldhoven in Brabant. Vlak bij ‘de grote stad’ Eindhoven, waar ik graag met mijn vriendinnetjes ging shoppen en later in het weekend op het stratumseind te vinden was.

Sporten heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Turnen, hockey, bootkamp en mountainbiken hoorde daar allemaal bij. En nu nog steeds! Ik vind het erg interessant wat voeding en suppletie kan doen voor je fysieke toestand bij het sporten.

Ook ben ik altijd actief geweest in de muziekwereld. Naast piano spelen begon ik in Tilburg met de opleiding ‘Musicallfactory’ en daarna rondde ik ‘Complete vocal technique’ af in Amsterdam om vervolgens als zangeres met mijn band op menig mooie feestjes op het podium te staan.

Nu woon ik samen met mijn vriend en sinds kort zoontje in Eindhoven, met onze kat Bengie.

FOODMEDICINE EIDHOVEN